Search for content, post, videos

Secrete din industria de infrumusetare pe care nu-si doresc sa le stii

Poate ca va intrebati cum de vedetele arata uimitor chiar si la o varsta inaintata. Ei bine, se folosesc de cateva trucuri tinute bine ascunse.

1. Foloseste protectie solara

Pielea frumoasa si sanatoasa nu poate fi realizata fara utilizarea regulata a agentului de protectie solara. Mamie McDonald, expert in cosmetica care a lucrat cu Madonna, spune ca orice alt efort pe care il faci va fi in zadar daca neglijezi aceasta regula. Un alt cosmetolog de celebritate, Dr. Lancer, recomanda utilizarea cremei cu SPF, nu mai mica de 30, reaplicat in timpul zilei.

2. Nu va curatati fata in exces atunci cand este iritata

Cele mai multe creme anti-pete conțin peroxid de benzoil care usucă pielea, agravează inflamația și crește producția de sebum. Alcoolul acționează în mod similar, astfel încât să nu scăpați de astfel de pete. Dr. Harold Lancer recomandă să vă îndreptați atenția spre exfolierea cu salicil sau acid lactic și măști de curățare cu lut.

3. Nu uita gatul

Pielea de pe gat este subtire si necesita ingrijire la fel de delicata ca si fata.

4. Maseaza fata cu un cub de gheata

Dermatologul de la Santa Monica, Dr. Ava Shamban va sfatuieste sa frecati fata cu un cub de gheata timp de cateva secunde pentru a trezi la viata un ten obosit. Acest truc simplu stimuleaza circulatia, iar pielea incepe sa lumineze pozitiv.

5. Depoziteaza corect produsele de infrumusetare

Dr. Debra Jaliman avertizeaza in orivinta depozitarii obiectelor de frumusețe in baie deoarece aerul cald si umed le face sa expire mai repede. Cremele de fata si alte accesorii de frumusete pe care nu le folositi frecvent trebuie depozitate in frigider.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *