Search for content, post, videos

Secrete ale unui par sanatos. Ce sa faci in propria casa

Nu exista par sanatos intr-un corp nesanatos. Asadar, cele doua ingrediente ale unui par sanatos sunt sanatatea fizica si alimentatia echilibrata.

Cu toate acestea, exista mici trucuri de care ne putem folosi pentru a spori frumusetea parului.

1. Incercati sa va invatati parul sa nu se ingrase. Cu alte cuvinte, spalati-l un pic mai rar. Daca il spalati o data la doua zile, incercat o data la trei zile. Astfel, scalpul va produce mai putin sebuum, cu alte cuvinte, il invatati sa se ingrase mai greu.

2. Nu setati feonul la aer cald. Tot ce faceti este sa va deshidrati firele de par, deteriorand astfel podoaba capilara.

3. Evitati sa purtati coada de cal. Desi exista numeroase stilul de cozi de cal, unele mai frumoase decat celelalte, evitati pe cat posibil sa va aranjati parul astfel. Cu cat trageti mai mult de el cu atat devine mai fragil atat pe lungime, cat si la radacine. Treptat, va vor cadea tot mai multe fire de par. Prindeti-va parul, cel mult, intr-o coada lejera.

4. Cand vi se usuca prea tare parul aveti mai multe metode salvatoare, in functie de timpul pe care il aveti la dispozitie. Puteti incerca o masca cu ulei de masline sau chiar ulei de masline pe firele de par. Puteti chiar dormi o noapte asa. Daca timpul este mai limitat, puteti folosi mai multe tipuri de balsam in timp ce va spalati pe cap. Tineti balsamurile pe par aproximativ 20. Daca timpul chiar nu va permite decat cinci minute de aranjare, folositi ulei de varfuri cu aplicare pe par urcat, pentru a va aseza firele rebele si a va improspata lookul.

Cum sa ai un par sanatos si stralucitor

Trucuri si sfaturi pentru un par sanatos

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *