Search for content, post, videos

Sarbatori fara riduri cu Bruno Vassari

 

Christmas Pack Botox reprezinta propunerea Bruno Vassari pentru un tratament inovator similar Botoxului, insa fara injectii sau interventii chirurgicale, produsele alcatuind un tratament complet impotriva tuturor tipurilor de riduri.

Serum Vite este un ser intensiv cu polifenoli din struguri, recunoscuti pentru proprietatile lor anti-imbatranire si oligoelemente, realizand astfel lifting facial si eliminand ridurile fine, lasand pielea luminoasa si ferma.

 

Eye Lift-Ox constituie un veritabil tratament general pentru conturul ochilor ce contine cele mai eficiente ingrediente si ultimele descoperiri stiintifice pentru a asigura efect antirid, hidratant, activator al circulatiei, efect antioxidant, rezultatul fiind similar cu cel al unei interventii cu Botox, insa unul  de durata si fara efecte secundare.

Produsele sunt special create pentru a putea fi utilizate in cadrul tratamentelor profesionale efectuate in saloane, cat si pentru persoanele care vor o ingrijire profesionala la ele acasa.

Intr-un design special, Christmas Pack Kianty Botox constituie cadoul ideal de Sarbatori pentru orice femeie! Spuneti adio ridurilor cu acest tratament inovator de la Bruno Vassari!

Specialistii din centrele de infrumusetare au fost impresionati de rezultatele obtinute cu produsele din gama Kianty Botox, acum e momentul sa le incercati!  Gasiti pachetele speciale de Craciun de la Bruno Vassari pe site-ul www.luxbeauty.ro, la un pret de Sarbatoare!

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *