Search for content, post, videos

Royal Treatment – Noul tratament de lux cu trufe albe si perle de la CHI

 

Inca din vremea civilizatiilor antice, s-au descoperit rezultatele uimitoare pe care uleiul de trufe albe le are asupra pielii si parului, fiind perceput a fi rasfatul suprem.

Trufa, considerata un veritabil “diamant negru”, este una din cele mai valoroase comori naturale, iar misterul originii sale a fascinat si a atras atentia cercetatorilor. Trufa alba, este specia cea mai rara si cea mai pretioasa, crescand doar in anumite conditii de mediu.

Noul Royal Treatment de la CHI, foloseste proprietatile extraordinare ale acestui ulei pentru a crea un tratament unic de ingrijire a parului, un sistem complex fara parabeni care mentine parul sanatos si plin de stralucire.

Mai mult decat atat, datorita proprietatilor lui, uleiul de trufe albe este extrem de rar si de scump, o picatura fiind mai valoroasa decat platina.

Acest ulei de lux contine mai multa vitamina B in stare naturala decat orice alt ingredient din lume, iar aceasta echilibreaza nivelul de hidratare si fortifica parul.

Celalalt ingredient valoros al acestui tratament de lux este pudra de perle, care este cel mai eficient hidratant natural din lume, datorita faptului ca gradul sau de hidratare reprezinta de 4 ori greutatea sa.

Vedetele de la Hollywood iubesc aceasta gama si ingrijirea de lux pe care o ofera. Incerca si tu acest tratament unic!

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *