Search for content, post, videos

Romanita Iovan a dezvaluit care este secretul tineretii ei: ”O doamna de 80 de ani arata de 55 si facea asta”

Are 54 de ani, dar reuseste sa faca invidioasa orice femeie de 25 de ani. Romanita Iovan arata impecabil si asta nu datorita in totalitate dietei si sportului.

Romanita Iovan se mandreste cu o silueta trasa prin inel, iar ea a dezvaluit care este secretul ei.

”Un truc pe care il folosesc este carafa cu apa in care pui un ban sau o lingurita de argint si busuioc proaspat si lasi asa peste noapte. A doua zi bei toata apa aia, 750 ml, pe stomacul gol. Argintul purifica apa, busuiocul are si el un rol. E povestea unei doamne de 80 de ani care arata de 55 si facea asta”, a explicat Romanita la Pro TV.

Ba mai mult, ea a marturisit ca a renuntat la carne, alcool si dulciuri:“Mananc mai mult legume, fructe si peste. Imi iau zaharul din fructe. Nu mananc foarte des dulciuri si nu sunt o gurmanda.

Meniul meu este compus dimineata din seminte de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovaz sau de orez. Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fara zahar. E un ritual, sunt obsedata sa pun in cescute.

Nu beau alcool si nu fumez, dar cafeaua o ador. Fac si sport, dar acasa. In jumatate de ora fac o mie de abdomene, cateva exercitii cu bratele si cateva cu picioarele si nu exagerez! Nu este foarte greu daca respiri”, a adaugat vedeta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *