Search for content, post, videos

Reteta minune: ia-ti la revedere de la parul alb in 2 saptamani

Imbatranirea prematura este o problema cu care se confrunta multi tineri, aceasta avand un impact urias asupra stimei de sine.

Cea mai mare problema este parul carunt. Majoritatea vopselelor de pe piata nu rezolva problema in totalitate si iti deterioreaza parul, dar exista si un remediu natural care iti poate acoperi parul alb in totalitate. Mai jos sunt cauzele aparitiei firelor albe:

Mostenire genetica

Daca exista un istoric al parului alb in familia ta, este foarte probabil sa se fi transferat urmatoarei generatii.

Stres

Stresul si lipsa odihnei pot fi cauza parului alb.

Un stil de viata nesanatos

O dieta nesanatoasa si un program de somn haotic pot duce la aparitia firelor albe datorita lipsei de nutrienti.

Varsta

Cu timpul, corpul nu mai produce melanina, iar parul albeste.

Din fericire, uleiul de cocos te poate ajuta sa iti recapeti culoarea. Uleiul este bogat in carbohidrati, grasimi sanatoase, vitamine si minerale care iti hranesc parul in mod natural, intarindu-l.

Incalzeste 2-3 linguri de ulei de cocos timp de jumatate de minut, apoi maseaza radacinile parului cu uleiul de cocos cald. Lasa-l sa actioneze timp de 10 minute, apoi clateste cu apa calda. Dupa aceea spala-te pe cap in mod obisnuit si repeta procesul in fiecare zi pentru cele mai bune rezultate.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">alina</cite>

    Job part-time. Iti place sa citesti? Iti place sa lucrezi acasa, fara sefi, fara program fix, cat vrei, cand vrei? Atunci acest job e facut pentru tine. Cere relatii la adresa de email:petrealinabeatris3@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *