Search for content, post, videos

Reguli pentru a deveni mai sexy peste noapte

In cazul in care esti singura si vrei sa-ti faci plinul de sex-appeal sau pur si simplu vrei sa-ti recuceresti iubitul, impartasim cu tine cateva trucuri care te vor ajuta sa-ti dezvolti senzualitatea si sa pari mai sexy in ochii celor din jur.

Primul pas: Fa curatenie in sertarul cu lenjerie. Iti recomandam sa arunci piesele vechi si sa-ti cumperi unele noi. Lenjeria cea noua te va face sa te simti din nou sexy si atragatoare.

Pasul doi: Fa ordine in trusa de machiaj. Este timpul pentru o schimbare de look si poti incepe prin a arunca produsele vechi de make-up si prin a cumpara unele noi, in linie cu tendintele actuale. Dupa ce faci toate astea. machiaza-te ca si cum ai fi femeia fatala si urmeaza sa iesi la intalnire cu Fat-Frumos.

Pasul trei: Incearca sa-ti redecorezi camera. Renunta la pozele cu prietenii si familia si pune o poza cu tine in care te simteai foarte sexy. Aprinde niste lumanari si pune niste muzica relaxanta. In acest fel vrei crea o atmosfera romantica si te vei simti foarte seducatoare.

Pasul patru: Zambeste si glumeste mai mult cu cei din jurul tau. In acest mod vei parea mai fericita, mai increzatoare in fortele proprii si mai sociabila. Nimic nu intrece aceste caracteristici atunci cand vine vorba de ce considera barbatii sexy la o femeie.

<

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *