Search for content, post, videos

Prima protecție solară foarte înaltă, lejeră ca apa, cu efect DRY TOUCH de la Bioderma!

Laboratoarele  Dermatologice  Bioderma lansează Photoderm  MAX  Aquafluide  SPF  50+,  40  ml  – o realizare tehnologică unică ce combină o textură ultra-fluidă, lejera ca apa, cu un efect DRY TOUCH și o protecție solară foarte înaltă, potrivită tuturor tipurilor de piele, inclusiv pentru cea mixtă sau grasă.

Până de curând era o provocare să combini o protecție solară foarte înaltă cu o  textură  ultra-fluidă  și  cu  un  efect  “dry  touch”  într-o  formulă  stabilă. Bioderma a răspuns acestei provocări și a creat Photoderm MAX Aquafluide SPF 50++,o realizare tehnologică unică, ce oferă protecție solară foarte înaltă, otexturăultra-fluidă, lejeră ca apa, cu un efect “dry touch”.

Formula  lui  Photoderm  MAX  Aquafluide  SPF  50+  este  optimizată  prin folosirea  a 3 pudre cu efect  matifiant.  Odată aplicat,  pielea este protejată,matifiată și catifelată. Photoderm  MAX  Aquafluide  SPF  50+  oferă dublă protecție împotriva  razelor ultraviolete prin filtrele solare dermatologice și prin protecția biologică oferită de brevetul Bioprotecție Celulară®, care previne degradarea celulară și îmbătrânirea prematură a pielii.Textura lejeră ca apa, cu efect dry touch,matifiază pielea și este o excelentă bază de machiaj.

Photoderm_Aquafluide_Bioderma

Formula sa este fotostabilă, rezistentă la apă, hipoalergenicăși non comedogenică.Nu conține parabeni și parfum, asigură o toleranță cutanată excelentă. Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ DRY TOUCH este disponibil în 3 variante: Incolor, Claire și Doree.

Pretul recomandat in farmacii:

Photoderm Aquafluid SPF 50+ Incolor, 40 ml– 56 RON

Photoderm Aquafluid SPF 50+ Claire, 40 ml – 60 RON

Photoderm Aquafluid SPF 50+ Doree, 40 ml – 60 RON

Site: http://www.bioderma.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/BIODERMARomania?fref=ts

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *