Search for content, post, videos

Periajul uscat, metoda simpla si ieftina pentru o piele mereu tanara si fara celulita

Cu doar o pereche de manusi pentru exfoliere sau cu o perie din fibre vegetale poti face minuni pentru frumusetea si sanatatea pielii tale. Periajul uscat este una dintre cele mai simple, surprinzatoare si ieftine metode de a-i oferi pielii tale un aspect stralucitor si catifelat, si in acelasi timp combati: celulita, aspectul tern si uscat etc.

Ce este si cum se face periajul uscat?
Periajul uscat presupune indepartarea celulelor moarte, stimularea circulatiei sangelui si cresterea capacitatii de absorbtie a nutrientilor in piele prin masaj viguros cu ajutorul unei perii sau manusi de exfoliere. Aceste accesorii spa se gasesc in orice farmacie sau magazin de cosmetice. Este recomandat sa optezi pentru o perie cu maner mai lung pentru a putea executa mai usor periajul in cele mai greu accesibile zone ale corpului.

Periajul uscat se face inainte de dus, dimineata sau seara. Masajul viguros cu manusa exfolianta sau peria cu fibre vegetale se face pepielea uscata si trebuie inceput din zona picioarelor, continuat cu talia, spatele si pieptul si terminat cu zona mainilor. Urmatorul pas estedusul caldut, care revigoreaza, hidrateaza si energizeaza corpul, iar ultima etapa este aplicarea unei lotiuni hranitoare, adaptata nevoilor pielii tale.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *