Search for content, post, videos

Pepenele rosu, elixirul frumusetii de vara. 5 beneficii spectaculoase pentru pielea ta

Zemos, ieftin, sanatos si hranitor – pepenele rosu este fructul de vara pe care ar trebui sa il folosesti din plin in ritualul de ingrijire a pielii tale. Pepenele reuseste, prin continutul sau nutritiv, sa tina piept tuturor efectelor negative pe care soarele arzator le are asupra pielii tale, sa previna imbatranirea prematura a acesteia si sa trateze imperfectiunile, ajutandu-te sa fii mereu o aparitie surprinzatoare in tinutele sumare de vara!

1. Hidrateaza intens
Avand in vedere ca este compus din apa in proportie de 92%, pepenele rosu se dovedeste a fi hidratantul perfect pentru pielea dogorita si uscata de soare. Freaca-te cu bucati generoase de pepene rosu pe fata si pe piele sau stoarce-l si foloseste sucul pentru a-l turna pe intregul corp. Pielea ta va primi o portie generoasa de apa, alaturi de alte substante natuarale cu rol esential in mentinerea elasticitatii, catifelarii si stralucirii ei.

2. Reduce porii maritiPorii mariti sau dilatati reprezinta o problema estetica a tenului cu care se confrunta din ce in ce mai multe femei. Porii dilatati acumuleaza impuritati si determina aparitia iritatiilor care umbresc aspectul stralucitor al tenului. Pepenele rosu s-a dovedit a fi unul dintre cele mai puternice tratamente pentru reducerea porilor mariti, datorita cantitatii crescute de vitamina A pe care o contine, dar si a minimizarii secretiei de uleiuri la nivelul tenului.

 

Citeste continuarea articoluilui pe acasa.ro 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *