Search for content, post, videos

Paseste cu incredere – sfaturi pentru picioare frumoase

Ingrijirea personala nu este niciodata completa, daca picioarele nu beneficiaza si ele de timpul lor in acest proces. Oricine poate analiza igiena unei persoane cu o singura privire asupra picioarelor acesteia.
De asemenea, modul in care o persoana isi ingrijeste picioarele de aparitia a diferite afectiuni spune multe despre personalitatea sa. Asadar, ingrijirea picioarelor este foarte importanta, daca ne dorim sa lasam o impresie placuta celor din jur. Obiectivul principal este acela de a avea picioare lipsite de afectiuni si catifelate.
Specialistii Academiei Constantine spun ca primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti inspectezi picioarele in fiecare zi. Doar asa vei putea observa anumite probleme ce apar pe parcursul zilei respective. Natura muncii iti poate cere sa stai in picioare cateva ore bune la rand sau sa lucrezi desculta in locuri ce pot afecta textura pielii. Pentru acestea alegerea corecta a pantofilor de lucru trebuie facuta in functie de necesitatile individuale si nu de ultimele tendinte si aparitii in materie de pantofi. 
Si pentru ca vorbim de pantofi, exista o serie de solutii pentru curatare si igienizare a acestora. Nu ezita sa le folosesti si nu uita sa permiti pantofilor tai sa se aeriseasca, astfel ca nu este indicat sa folosesti aceeasi pereche de pantofi doua zile la rand. O data ce ai renuntat la pantofii purtati peste zi, poti apela la cateva trucuri de curatare si re-energizare a picioarelor.
Foloseste perioduc solutii de curatare a picioarelor, precum baile de picioare cu medicamente naturale ce actioneaza impotriva a numeroase afectiuni si faciliteaza indepartarea murdariei din cele mai ascunse locuri.
Baile cu sare pot servi ca dezinfectant, inlaturand diverse infectii fungice ce apar din cauza umiditatii excesive la care sunt supuse picioarele in pantofi. Lotiunile pe baza de ulei de masline sau migdale netezesc pielea, facand picioarele foarte placute la atingere. Uleiul de migdale este, de asemenea, bun pentru tratarea fisurilor ce apar din pricina deficientei de calciu. O data aplicata lotiunea, maseaza picioarele bland pana la absorbtia completa a acesteia. Tehnicile de masaj al picioarelor sunt explicate pe larg in cadrul cursurilor de manichiura si pedichiura organizate de Academia Constantine.
Tratamentul cu parafina este o solutie la indemana si poate fi efectuat in majoritatea centrelor de infrumusetare specializate. Acesta ajuta pielea sa respire, o hidrateaza, ii reda culoarea naturala si restabileste elasticitatea si catifelarea pielii. In cadrul cursului de manichiura si pedichiura al Academiei Constantine, cursantii invata sa foloseasca ustensilele pentru realizarea unei pedichiuri perfecte, sa maseze picioarele si sa efectueze corect tratamentul cu parafina.
Academia Constantine, unul din principalii furnizori de cursuri de infrumusetare acreditate, te sfatuiesc sa iti tai unghiile la picioare periodic si corect, astfel incat sa nu se infecteze. Foloseste sosete curate ori de cate ori te incalti sa iesi in oras sau la serviciu. 
Daca urmezi sfaturile specialistilor, vei pasi cu incredere si vei asigura sanatatea picioarelor tale.
 
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *