Search for content, post, videos

Parul carunt poate arata senzational. Ce trebuie sa faci


Asociem parul caruntit cu batranetea insa artistele de pe marile ecrane ne insufla ca parul gri nu trebuie sa arate neaparat batranesc, ba poate fi chiar spectaculos. Una dintre ele este chiar Meryl Streep
.Femeile pot face atat de multe ca sa arate mai tinere incat nu este nevoie sa cadem in preconceptia ca griul in par imbatraneste, a declarat Rita Hazan, proprietarea unui salon de infrumusetare din New York.

Mai mult de atat, oricine poate arata bine cu parul carunt, a adaugat Diana Lewis Jewell, fondatoarea centrului Going Gray, Looking Great.

Insa, intr-adevar, ingrijirea si intretinerea lui necesita mai multe cunostinte decat in cazul unui par negru, clasic, de exemplu.

Primul sfat oferit de specialistii revistei americane Prevention este sa nu recurgi la o trecere prea brusca la gri, ci una treptata. Ai observat cateva fire carunte? Apeleaza la un hairstylist care sa iti uniformizeze culoarea intr-un gri dorit, in mod treptat. Astfel, nu-ti vei distruge podoaba capilara si te vei obisnui mai usor cu culoarea parului.

Al doilea sfat tine de textura. Griul are tendinta de a-si pierde mult mai repede din stralucire decat alte culori si chiar prezinta riscuri mai mari de a dezvolta schimbari de nuante pe alocuri. Din acest motiv, este indicat sa iti iei un sampon special destinat pentru ingrijirea parului gri si chiar o spuma pe care sa o aplici periodic pentru a-ti reimprospata culoarea.

Al treilea sfat vizeaza varietatea. Parul carunt nu trebuie sa fie anost. Exista produse speciale care ofera nuante discrete de albastru sau mov ce pot da incredibil de bine pe podoaba ta capilara.

Al patrulea sfat si poate cel mai important! Fiind totusi vorba de o culoare mai dificil de intretinut, nu te aventura sa experimentezi pe propriul par. Indiferent ce produse cosmetice folosesti, asigura-te ca ti-au fost recomandate de hairstylist. Chestiunea este perfect valabila atat la vopseaua propriu-zisa, cat si la samponul folosit, la balsam, la masca de par, la spuma sau la alte produse destinate ingrijirii podoabei capilare.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *