Search for content, post, videos

Parfumurile si personalitatea

 

   Daca esti o persoana pasionala,  mereu fresh si intotdeauna activa din punct de vedere social,  atunci vei fi  atrasa mai mult de  aromele cu note verzi, acvatice, florale sau arome cu un spirit citric, usor masculin.

   Tips:

1.          Hermes Eau Claire des Merveilles este un parfum usor si totusi sofisticat, avand note cremoase de vanilie.

2.              Armani Aqua di Gioia este un amestec de note racoroase de frunze de menta si lamai proaspete.

   Esti seducatoare si senzuala? Atunci amestecurile florale picante nu iti sunt straine. Acestea sunt echivalentele parfumate ale afrodisiacelor. Lasa-te sedusa de combinatii suprinzatoare, pe care le poti numi oricum, numai subtile nu!

   Tips:

1.          Jean Paul Gaultier Classique X Sexy Chic este un parfum care te invaluie in note de bergamota si mandarina, aceste arome fiind indulcite de flori de portocal si bujori.

2.          YSL Belle D’Opium este tot melancolic, dar cu mai putina ambra decat originalul, cu note subtile de piersica si liliac.

3.           Dior J’Adore L’Or este un amestec opulent de trandafir si iasomie atinse de note orientale. Un mix mai rafinat si mult mai pretios.

   Intotdeauna surprinzatoare si niciodata plictisitoare? Atunci s-ar putea sa iti placa notele lemnoase cu extracte de paciuli. Sunt parfumuri sofisticate, care te intriga, dar care vor deveni parfumurile pe care iti vei dori intotdeauna sa le simti pe piele.

   Tips:

1.          Chanel 5 – tulburator, clasic, sofisticat, cu note de ylang-ylang, neroli, iasomie verde, trandafir si lemn de santal.

2.          Thierry Mugler Womanity – primul parfum cu caviar, indulcit cu arome de smochine coapte.

3.          Paco Rabanne Lady Million – este subtil, dar in acelasi timp sexy! Un amestec de note puternice de gardenie si miere.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *