Search for content, post, videos

Obiceiuri daunatoare pentru tenul tau

Poate ca deja ai o rutina de ingrijire a tenului pe care o urmezi cu rigurozitate sau poate ca ti-ai schimbat dieta intr-un mod care iti ofera stralucire.

Aceasta rutina si dieta poate face miracole pentru tenul tau, dar se poate sa vezi ceva care lipseste. Poate că îți mai ies coșuri din când în când sau poate că tenul tău este prea uscat fără cremă hidratantă. Cauzele pot fi obiceiurile care nu îți afectează doar tenul, ci și sănătatea

1. Sari peste exfoliere
Poate ca ai sarit peste acest pas esential din rutina de ingrijire a tenului deoarece credeai ca este prea agresiv pentru pielea ta. Exfolierea este foarte importanta deoarece te scapa de celulele de piele moarta care sunt impinse la suprafata cand apar celule noi.

2. Prea multa sare, zahar, cafeina si alcool
Poate ca urmezi o rutina de ingrijire a tenului, dar nu si o dieta sanatoasa. Poate ca sari peste anumite ingrediente pentru ca ai impresia ca n-ai nevoie de ele sau pentru ca nu stii ce efect pot avea asupra ta. Patru dintre aceste ingrediente sunt sarea, zaharul, cafeina si alcoolul.

3. Dormi machiata
Ar trebui sa stii deja ca dormitul fara sa te demachiezi este daunator tenului tau si chiar sanatatii tale. Machiajul incurajeaza infectiile bacteriene si contribuie la incarcarea porilor, ducand la acnee si alte conditii ale pielii.

4. Lipsa odihnei
Cand dormi, corpul tau se reface, inclusiv pielea ta. Daca nu dormi destul, tenul tau nu are timp sa se refaca. De asemenea, corpul tau nu va avea timp sa se destreseze de grijile din timpul zilei care ar putea sa se vada pe tenul tau in timp.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *