Search for content, post, videos

Nu face asa ceva acasa! 5 tratamente cosmetice ce trebuie aplicate DOAR la salon!

Ce pot face cosmeticienele si tu nu? Ei, bine, sunt o multime de tratamente de infrumusetare care trebuie neaparat facute la un salon, de catre profesionisti, si nu de una singura, acasa! Iata cateva exemple!


1. Peeling chimic
Desi s-ar putea sa gasesti pe internet o multime de articole in care esti indemnata sa iti faci singura acasa peelingul chimic, specialistii recomanda ca acest procedeu, care presupune aplicarea pe fata a unei substante chimice ce produce descuamarea si exfolierea tenului, sa fie facut doar de un medic dermatolog instruit in acest sens. Si asta pentru ca altfel risti sa te alegi cu rani pe fata daca nu stii sa manuiesti cum trebuie substantele.

2. Indreptarea parului cu keratinaO tehnica foarte moderna de indreptare semipermanenta a parului foarte ondulat este cea care foloseste keratina. Probabil ca, pentru a economisi bani, ai putea fi tentata sa iti aplici singura acest tratament acasa. Trebuie sa tii cont ca ingredientele pot fi extrem de periculoase pentru pielea si parul tau. Ca alternativa ai balsamurile de par si indreptarea parului cu placa electrica, dar si in cel din urma caz trebuie sa fii atenta la temperatura ridicata. Folosind aceste alternative, vei evita si o serie de chimicale, precum formaldehida, prezenta in cantitati mari in tratamentele pe baza de keratina.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *