Search for content, post, videos

Noi tendinte modele de unghii 2012

   Ti se pare ca unghiile patrate au devenit putin demodate? Ei bine, asa si este! Celebritatile se indreapta deja spre alta directie. Trendul unghiilor ascutite a revenit in tendinte sezonul acesta, iar celebritatile au adoptat deja acest trend!
    Toamna aceasta se poarta

  unghiile ascutite, "stiletto" , adevarate opere de arta de care femeile nu se mai pot desprinde. Pentru ca orice femeie isi doreste sa fie la curent cu noile tendinte, tot mai multe adepte ale manichiurii impecabile recurg la serviciile specialistilor pentru a avea parte de cele mai bune servicii.
   Cele mai "hot" celebritati hollywoodiene au fost surprinse pe covorul rosu avand cele mai trendy modele de unghii si designuri. Preferatele acestui sezon raman insa unghiile in forma ascutita. Cele tip stiletto sunt favoritele persoanelor mai indraznete, care doresc sa socheze sau sa impresioneze. Aceste noi trenduri sunt compatibile atat cu unghiile naturale, cat si cu cele false din acril. 
    In cele ce urmeaza, iti vom prezenta o serie de imagini cu vedetele tale favorite care au adoptat un trend absolut uimitor. Unghiile ascutite/stiletto sunt extraordinar de elegante, putand fi purtate la orice eveniment, indiferent de ocazie. Unghiile colorate in tonuri nude sunt si ele in voga, alaturi de cele in nuante electrizante, menite sa scoata orice aparitie terna din mrejele anonimatului.

modele unghii 2012
modele de unghii vedete 2012

modele unghii vedete 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *