Search for content, post, videos

Modele unghii de primavara vara

 

 

            Primavara ne face sa ne gandim la acele culori pastelate adorabile, la delicatele detalii florale, la razele calduroase ale soarelui, la norii albi pufos. Fara sa tinem cont de nicio tendinta din moda, acest anotimp ar trebui sa se reflecte in inima ta, dar si sa se reflecte pe unghiile tale.

            Cat despre restrictii, te anuntam ca nu exista reguli in acest sezon, mai ales cand vine vorba de o manichiura reusita. Poti recurge la culori electrizante, combinatii care fura priviri admirative si ornamente surprinzatoare.

           Pune-ti creativitatea la incercare si aplica cateva trucuri, pe care Lyla.ro ti le dezvaluie pentru ca tu sa intampini primavara cu o manichiura irezistibila.

           Fie ca ai unghii lungi, medii sau scurte, a sosit timpul sa incerci modele  de unghii simple, insa de foarte mare efect. Daca nu ai indemanare atunci cand vine vorba de realizarea unei manichiuri impecabile, poti aplica detalii sau ornamente acrilice care sa-ti scoata manichiura  din anonimat.

        Manichiura cu buline este una specifica primaverii, intrucat este ludica, hazlie si copilaroasa. Este o manichiura care cere meticulozitate si rabdare din partea celui care o realizeaza.

          Motivele „navy” sau cele inspirate din lumea dulciurilor vor face ca unghiile tale sa fie admirate in permanenta, adaugandu-le un aer romantic in acelasi timp.

         Si motivele florale se inscriu in acest tipar fiind cel mai bun mod de a transforma o manichiura simpla, monotona, intr-o adevarata opera de arta. 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *