Search for content, post, videos

Modele tatuaje scrise

Daca te-ai intrebat vreodata care este solutia pentru a avea un tatuaj discret insa care sa aiba o semnificatie adanca, atunci ar trebui cu siguranta sa iei in considerare unele modele de tatuaje scrise sau cu simboluri.

Tatuajele scrise pot da unei femei acea aliura mistica pe care multe dintre noi o doresc, mai ales daca sunt facute in locuri precum glezna sau spate.

Totodata, tatuajele scrise pot fi folosite si ca o buna solutie pentru a ne aminti de ceva sau de cineva drag, sau pentru a ne aduce aminte adevaratele motive care ne fac fericite sau, de ce nu, care ne intrisateaza.

Tocmai de aceea tatuajele scrise sund adoptate de multe dintre cele mai respectabile vedete de sex feminin de la Hollywood, pentru fiecare dintre ele insemnand ceva special. 

Insa, tatuajele de vedeta pot fi cu mare usurinta adoptate si de noi, femeile de zi cu zi, fara nici cea mai mica umbra de regret.

Avand in vedere ca putem alege dintr-o multitudine de modele de tatuaje pentru femei, este usor sa ne facem o idee despre ce am dori cu adevarat sa ramana imprimat mereu pe pielea noastra.

Atentie: Este indicat ca cele din voi care nu au un tatuaj sa inceapa cu o lucrare mica, pentru a intelege daca suporta durerea. Totodata, ar fi bine sa stiti ca tatuajele se platesc la centimetru patrat. Majoritatea preturilor pornesc de la 50 de lei pe centimetru patrat si bariaza in functie de marimea tatuajelor.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">madalina</cite>

    buna ziua as dori si eu ceva imagini cu tatuase pe picior si umar ceva cu fluturas va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *