Search for content, post, videos

Modele haioase de unghii primavara vara

 

 

               Intotdeauna trebuie sa fii la curent cu cele mai noi tendinte  in materie de manichiura, pentru a ramane chic pe durata intregului sezon.

               O manichiura perfect pusa la punct este mai mult decat importanta pentru felul in care te prezinti  celor din jurul tau. Cele care-si doresc sa duca aceasta arta la un alt nivel, vor avea sansa de a o face  pentru ca vor putea experimenta unul sau mai multe modele haioase  de unghii pentru sezonul primavara-vara 2011, pe  care Lyla.ro ti le va prezenta in continuare.

            Modelele de unghii multicolore radiaza veselie si versatilitate. Largeste-ti paleta coloristica si recurge  la culori care te hipnotizeaza instantaneu, dar si la tonuri pastelate de care te poti indragosti de la prima vedere.

           Imprimeurile sunt pe val in acest sezon, in materie  de manichiura. Iesi din anonimat  si opteaza pentru o manichiura in culoarea curcubeului la care poti adauga detalii pretioase, precum mici bijuterii pentru un look glamorous.

        Daca esti o fire romantica, poti opta pentru o manichiura care abunda  in imprimeuri florale, buline si dungi care-ti  vor imprima un aer boem, plin de romantism, dar in acelasi timp copilaresc.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *