Search for content, post, videos

Modele de unghii simple de facut acasa

modele de unghii simple de facut acasa

Cauti modele de unghii simple de facut acasa pentru ca nu ai timp sa te duci la coafor pentru o manichiura sau poate nu dispui nici de suficiente fonduri pentru a te putea duce la un profesionist saptamanal? Ei bine, iti poti realiza de una singura modele de unghii simple de facut acasa!

 

Orice manichiura superba incepe cu corecta ingrijire a unghiile si, binenteles, a cuticulelor. Este foarte important ca aceastea din urma sa fie bine ingrijite, sa nu fie prea mari, sa fie uniforme. In acest sens, chit ca folosesti forfecuta de taiat pielite, fie ca le imping in interior, trebuie sa te asiguri ca cuticulele tale sunt impecabile. Mai apoi, treci la pilirea uniforma a unghiile. Indiferent ca preferi unghii patrate, rotunde, ovale sau chiar ascutite, toate trebuie sa fie identice ca forma si ca lungime. Abia din acest punct pot sa creezi modele de unghii simple de facut acasa, fara sa mai dai bani la manichiura profi!

 

Modele de unghii simple de facut acasa – Semiluna

Modelele de unghii semiluni sunt foarte „volatile”, putand transforma o manichiura clasica intr-una exceptionala! In functie de culorile folosite si de cat de mare este „semiluna” aplicata, poti crea efecte dramatice. Ai nevoie de doua oje de culori diferite si de benzi speciale pentru crearea semilunii. Indicat este sa aplici la final si un strat protector peste modelul de unghie final ca sa reziste mai mult timp ojele pe unghii!
modele-de-unghii-simple-de-facut-acasa-pasi-semiluna

 

Modele de unghii simple de facut acasa – manichiura in forma de „V”

Un alt model de unghii simple de facut acasa este manichiura in forma de „V”, iar pentru asta ai nevoie tot de doua nuante de oje si de banda speciala in forma de V. Daca nu dispui de aceasta banda, poti aplica si scotch pe unghii, dar doar dupa ce te-ai asigurat ca stratul de baza s-a uscat complet. Scotch-ul fura din stralucirea ojei, asa ca, din nou, un lac de unghii sau chiar un strat protector la final poate reoferi luciul superb al manichiurii in forma de „V”.
Modele de unghii simple de facut acasa

 

Modele de unghii simple de facut acasa – manichiura in dungi

Pentru a-ti face acasa o manichiura in dungi fie ai nevoie de o pensula subtire si de o mana sigura cu care sa tragi dungile, fie te poti folosi de benzi de scotch clasice! Iata cum! Dupa ce aplici oja de baza, uniform pe absolut toate unghiile, da cu cealalta oja (de nuanta diferita, bineinteles), o banda de scotch, pe partea lipicioara, de aproximativ 10 centimetri. Asteapta pana se usuca complet oja pe scotch si apoi taie benzi subtiri. Aplica apoi una, doua, trei sau patru benzi de scotch cu oja pe unghie, incepand de la cuticule in jos sau pe lateralul unghiei. Taie excesul de scotch si apoi da-te cu strat protector sau cu lac de unghii pentru fixare. Astfel obtii inca unul din modelel de unghii simple de facut acasa!

Modele de unghii simple de facut acasa

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *