Search for content, post, videos

Modele de manichiura minimaliste pe care le vei adora

Nu incape indoiala ca o manichiura cu un model interesant intoarce toate privirile. Din pacate este dificil sa faci mereu asta. In plus, poate deveni plictisitor si stresant sa concepi mereu noi modele. Inainte de a-ti pierde cumpatul incearca sa te intorci la modelele de baza.

Daca vrei sa incerci niste modele mai simple, de ce sa nu incerci o manichiura minimalista? Te gandesti ce model sa alegi? Iata o lista cu idei:

Manichiura frantuzeasca dubla
Manichiura frantuzeasca aduce eleganta si clasa unghiilor tale, dar ce zici de manichiura frantuzeasca dubla? Trebuie sa incepi cu un strat de baza, iar dupa ce se usuca sa pui o banda de scoci in apropierea varfului unghiei, lasand destul loc pentru linia de french. Aplica un strat de oja alb sau colorat, da jos banda de scoci si lasa unghiile sa se usuce. Alege o culoare contrastanta cu care sa pictezi varfurile unghiilor. Lasa unghiile sa se usuce inainte de a aplica stratul de finish.

Scris
Cei care iubesc literatura isi vor dori sa aiba unghii cu imprimeu de scris. Este relativ usor de realizat. Incepe cu un strat de baza alb. Ia un sticker de unghii cu scris si aplica-l pe unghii. Lasa unghiile sa se usuce inainte de a aplica un strat de finish.

Triunghi
Iata alt model minimalist care este subtil, dar care va atrage atentia tuturor. Aplica un strat de baza mai intai, apoi ia oja neagra si deseneaza un triunghi aproape de cuticule. Poti folosi scoci pentru a crea colturile triunghiului. Dupa ce ai terminat aplica un strat de lac de unghii transparent pentru a te asigura ca manichiura este una de durata.

Negru mat
Niciodata nu vei da gres cu oja neagra cand inceri sa obtii un look minimalist. Daca vrei un aspect mai sofisticat incearca oja neagra mata, apoi aplica putina oja neagra lucioasa in varf.

Picatele subtile
Aceasca manichiura iti va face unghiile sa straluceasca vara sa iti ia prea mult timp. Din nou, aplica o culoare nude pe toata unghia, apoi deseneaza picatele sclipicioase cu o pensula foarte subtire. Aplica un strat de oja transparenta deasupra pentru o manichiura de durata.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *