Search for content, post, videos

Mituri distruse despre frumusete. Respecti regulile acestea zilnic fara sa stii ca de fap titi fac rau

Din cauza accentului din ce in ce mai puternic care este pus pe frumusetea „artificiala” a femeilor, de-a lungul timpului au aparut oserie de mituri de frumusete care nu fac decat sa ingreuneze viata femeilor.

Aceste mituri pot duce de multe ori la probleme destul de mari cu tenul, parul sau unghiile.
Potrivit cercetatorilor, exista o serie de mituri total neadevarate despre felul in care ar trebui sa ne ingrijim de frumusetea personala.
In cele ce urmeaza, sunt expuse miturile si regulile despre frumusete care fac mai mult rau decat bine.
Daca te razi, parul iti creste mai des. De fapt, dupa ce te razi cu lama, parul doar creste, nu creste mai des. Sentimentul ca parul ar fi mai des este dat de faptul ca firele de par abia crescute se simt mai aspre si mai multe dupa ras, la atingere.
Nu exista o metoada de a scapa de ingalbenirea unghiilor. Total fals! Una dintre cele mai cunoscute metode pentru albirea unghiilor este folosirea de zeama de lamaie, cu ajutorul careia se curata unghiile, dupa ce a fost indepartata oja.
Este rau sa te machiezi zilnic! Total fals. Machiajul zilnic ofera, mai ales in timpul verii, o oarecare protectie tenului. Nu machiajul face rau tenului ci faptul ca multe femei NU SE DEMACHIAZA cum trebuie inainte sa se culce.
Samponul preferat nu mai are efect asupra parului, dupa o anumita perioada. Total fals! Sampoanele nu isi schimba compozitia chimica de la o zi la alta. Daca parul tau a inceput sa se degradeze, cu siguranta este vorba de un alt factor si nu de samponul pe care il folosesti.
Unele produse pentru par te scapa da firele despicate. Total fals! Firele se despica fizic, se rup, nu exista niciun „lipici” care sa le aduca la tarea initiala.
Pilirea unghiilor se face in orice directie. Total fals! Unghiile se pilesc intr-o singura directie pentru a le face sa creasca mai puternice si mai lungi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *