Search for content, post, videos

Mici schimbari care te fac mai atractiva

Cand va ganditi sa fiti atragatoare, primul lucru pe care il luati in considerare este atractivitatea fizica. Cele mai multe sfaturi va vor spune, de asemenea, cum puteti fi mai atractive din punct de vedere fizic pentru alte persoane. Dar v-ati intrebat vreodata daca exista ceva ce puteti face, in afara de machiaj si haine, pentru a fi mai atractive?

Mai multi experti in limbajul corpului, psihologie, cupluri de lunga durata si un guru relational au vorbit despre ceea ce pot face oamenii pentru a deveni mai atractivi. Iata mici modificari care va fac mai atractive.

Felul in care stai jos

Ati observat vreodata cum unii oameni par atractivi din lucrurile mici pe care le fac? De cele mai multe ori stam jos. Facem acest lucru cand mancam, lucram sau chiar cand calatorim. Aceasta actiune simpla poate chiar sa ne faca mai atractive pentru altii. Simpla modificare a miscarilor corpului va poate schimba imediat aura. Conform unui experiment social, barbatii care stau in spatiul minim (picioarele impreuna, bratele apropiate de corp si spatele cocosat) tind sa apara timizi si inlaturati. Barbatii care stau intr-o pozitie care ia prea mult spatiu par aroganti si dominanti. Femeile considera ca barbatii care se afla undeva la mijloc au mai multe sanse de a avea o relatie. Femeile care au tendinta de a-si cocosa spatele sau de a-si pune picioarele in pozitii incomode par a fi mai putin atractive decat femeile care au o postura adecvata si stau picior peste picior. Participantii au spus ca atunci cand femeile (subiectul) isi schimba pozitia au aparut mai feminine si mai increzatoare, facandu-le mai atractive.

Rasetul

Unii oameni sunt atrasi doar de cat de amuzanti suntem. Participantii au fost intrebati daca este important ca partenerul lor sa aiba un simt al umorului. Rezultatul a fost o un „da” coplesitor. Oamenii cu un simt al umorului par a fi mai fericiti, aduc noroc si nu iau viata prea in serios. Ei pastreaza o atitudine pozitiva care poate fi contagioasa.

Gesticulari

Gesticulam in mod constant atunci cand vorbim, fiind o parte importanta a limbajului corpului nostru. Acesta este, de asemenea, un lucru pe care o multime de oameni il observa de la noi. Studiile recente arata ca sexul opus prefera barbatii care au gesturi mai mici si mai putine decat barbatii, care tind sa gesticuleze mult mai mult sau au mai multe miscari exagerate. Barbatii gasesc femeile cu gesturi lente si aproape de corp mai feminine si mai abordabile.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *