Search for content, post, videos

Metode naturale prin care iti poti albi dintii

Ce te faci cand realizezi ca dintii tai au nevoie de ingrijire, dar nu ai resursele necesare pentru a merge la stomatolog si nu ai incredere in produsele de albire din comert?

Cauti remedii naturale pe care le poti aplica la tine acasa? Mai jos ti-am pregatit o lista de tratamente din care sa-l alegi pe cel potrivit pentru tine.

1. Spalatul pe dinti si curatatul acestora

Acestea sunt clasice si fac parte din ingrijirea minima a igienei orale. Este o metoda care a produs multe zambete stralucitoare in toata lumea. Curatarea acestora cu ajutorul atei dentare poate elimina alimentele si bacteria blocata intre dinti si care cu timpul se poate intari si transforma in placa dentara. Prezenta placii de asemenea face dintii sa se ingalbeneasca.

2. Uleiul

Daca alegi sa folosesti aceasta metoda va trebui sa iei o gura de ulei (de masline sau de cocos) si sa il agiti in gura timp de aproximativ 20 de minute, iar apoi sa il scuipi. Acest proces este menit sa indeparteze bacteria din gura care iti face dintii sa capete un aspect neplacut. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca uleiul de cocos contine anumite proprietati care pot ajuta la prevenirea cariilor dentare, totusi nu exista nicio evidenta ca uleiul iti poate reda stralucirea pierduta.

3. Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul poate fi folosit si in afara bucatariei asa ca poti crea un inalbitor de dinti chiar la tine acasa, desi este mai usor sa folosesti o pasta de dinti care contine bicarbonat de sodiu printre ingrediente.

4. Apa oxigenata

Este un agent chimic inalbitor pe care il gasim in majoritatea produselor de curatare. Nu iti va inalbi dintii de-a dreptul dar le va schimba culoarea. Periajul dintilor cu un gel care contine 6% apa oxigenata poate produce o diferenta consideranta in 2 saptamani. Totusi, daca ai gingii sensibile aceasta metoda nu este pentru tine.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">denis</cite>

    Ibright ati incercat pentru albire? Se tot face reclama la produsul asta pe net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *