Search for content, post, videos

Metoda de a scapa de riduri prin barbierire, la femei! Descoperire incredibila

Potrivit cercetatorilor, se pare ca exista o noua metoda de a scapa de riduri prin barbierire, destinata femeilor. O astfel de descoperire incredibila este explicata pe selau de catre cercetatori care sustin ca stimularea faciala prin barbierire duce la disparitia ridurilor si previne imbatranirea tenului.
Asadar, cercetatorii sustin ca de fiecare data cand un barbat se barbiereste nu face decat sa isi exfolieze fata in profunzime si sa intindapielea reducand astfel efectele riduriloe.

Metoda de a scapa de riduri prin barbierire – cum functioneaza

Dr Michael Prager de la Prager Beauty Clinic din Londra sustine ca barbieritul are efect de a reduce ridurile si de a preveni imbatranirea tenului si ca poate functiona foarte bine si pentru femei, asa cum functioneaza pentru barbati.

„Barbieritul incurajeaza productia de colagen, ceea ce reduce ridurile. Mereu cand pielea este oarecum abuzata colagenul este stimulat pentru a reinnoi celulele. Astfel se poate duce la disparitia ridurilor fine si la prevenirea imbatranirii pielii„, sustine medicul mai sus mentionat.

Totodata, medicul sustine ca dacase barbieresc, femeile nu trebuie sa se teama ca le va creste par facial.

„Mitul potrivit caruia barbieritul duce la indesirea si cresterea parului este eronat. Taierea parului de pe fata deasupra radacinii nu va avea niciun fel de reactie din partea foliculului de par, care este «partea vie» a firului de par, de sub piele”, sustine medicul.

VIDEO

 

<

4 comments

 • <cite itemprop="author">pusa</cite>

  cam multe greseli de tipar, angajati un corector sau un dactolograf mai bun…

 • <cite itemprop="author">Carmen Dragusin</cite>

  Iar se reinventeaza roata?Asta e o metoda de aproximativ doua mii de ani. Si nu e vorba de barberit ci de masajul limfatic facial. https://www.youtube.com/watch?v=gSZiwyWHSVY. Si apropos,instrumentul Acela se numeste „Gua Sha” in China,nicidecum „Bic” !!!!!!!!!!!!

 • <cite itemprop="author">IonCub</cite>

  E o prostie, barbieritul zgaraie pielea, eliminand stratul superficial de piele si predispunand pielea la uscare. In plus taieturile se pot infecta.
  Ridurile apar deoarece este afectata derma, un strat mai profund al pielli care nu este afectat de barbierit.Barbieritul afecteaza stratul superficial numit epiderma.
  Intrucat ma barbieresc de 20 de ani nu va recomand sa va barbieriti, daca nu aveti nevoie,alfel va stricati pielea.

 • <cite itemprop="author">akire.bv7</cite>

  JOB ON-LINE
  Cautam agenti de publicitate on-line , part time sau full time . Pentru mai multe informatii trimiteti textul INFO la adresa akire.bv7@gmail.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *