Search for content, post, videos

Metoada pentru a scapa de fundul lasat si a tonifia fesele

fund lasat

Fundul lasat si lipsa feselor tonifiate este o problema cu care se confrunta marea majoritate a femeilor, inca de la varste foarte fragede.

Pentru a scapa de fundul lasat si pentru a tonifia fesele nu se poate recurge la o dieta alimentara speciala, avand in vedere ca muschii fesieri sunt responsabili pentr o postura ridicata a posteriorului.

Asadar, singura metoda pentru a scapa de fundul lasat si pentru a tonifia fesele este reprezentata de o serie de exercitii care nu necesita sa mergeti la sala.

Aceste exercitii se pot face in confortul prorpiului camin, insa este necesar sa stiti cum se executa o serie dintre ele, in mod corect.

Astfel, in principal, pentru a scapa de fundul lasat si pentr a tonifia fesele, este necesar sa stiti cum se executa in mod corect o fandare si o genoflexiune.

Asa scapi de fundul lasat si iti tonifiezi fesele

In cazul unei fandari, este important sa retinteti ca atunci cand unul din picioare este intins in spate, corpul trebuie sa respecte trei linii. Una dintre linii este cea de mijloc, a trunchiului, o a doua linie este dictata de calcaiul piciorului din spate iar a treia linie de varful piciorului din fata. Este foarte important ca in timpul fandarii genunchiul indoit al piciorului din fata sa nu treaca deasupra varfului degetului piciorului din fata. In acest fel, tensiunea musculara va fi orientata in mod direct catre muschii fesieri.
In cazul genoflexiunilor, este foarte important sa coborati soldurile cat de jos puteti, fiind foarte atente ca genunchii sa nu vinapeste varfurile degetelor de la picioare. Totodata, pentru un efect mult mai bun, este indicat ca mainile sa fie intinse in fat.

Asadar, cunoscand ce fel se efectueaza cele doua miscari de baza pentru a scapa de fundul lasat si pentru a tonifia fesele, puteti apela cu incredere la exercitiile din clipurile de mai jos.

Este foarte important insa sa efectuati aceste exercitii o data la doua zile, pentru a avea efecte maxime.

Un alt exercitiu foarte bun pentru a tonifia festele este saritura la punct fix. Acest exercitiu este totodata foarte bun pentru cardio.
VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *