Search for content, post, videos

Mastile pentru fata pe baza de cafea pe care trebuie sa le incercati

Cu totii avem nevoie de o ceasca de cafea pe zi pentru a ne ajuta sa ne trezim. Dar ati stiut ca, in afara de a ne da un impuls energetic, cafeaua poate fi folosita pentru a va reimprospata pielea si din exterior?

Cafeaua contine o multime de antioxidanti care pot combate leziunile pielii. Este, de asemenea, utila in reducerea umflaturilor de sub ochi, chiar si in exfolierea pielii.

Cafea, fulgi de ovaz si iaurt

Combinatia dintre cafea si fulgi de ovaz poate ajuta la exfolierea pielii. Iaurtul, pe de alta parte, poate ajuta la tonifierea pielii. Pentru a face aceasta masca de fata, va trebui sa macinii cafeaua si fulgi de ovaz pana cand acestea sunt sub forma de pulbere, apoi adaugati iaurtul pentru a crea o pasta. Aplicati acest amestec pe fata si pe gat si lasati-l timp de 30 de minute. Clatiti-l cu apa calda, apoi se usuca.

Cafea, cacao si iaurt

Cacao este, de asemenea, o alta sursa buna de antioxidanti, la fel ca si cafeaua, combinandu-le astfel in aceasta masca de fata inseamna ca obtineti o multime de beneficii de ingrijire a pielii de la cele doua. Pentru aceasta reteta, veti avea nevoie de 4 linguri de cafea macinata, 6 pana la 8 linguri de iaurt fara zahar si 4 linguri de pudra de cacao. Se amesteca bine ingredientele, apoi se imprastie uniform pe fata. Relaxati-va timp de 20 de minute sau pana cand masca de fata se usuca complet. Utilizati apa calduta pentru a spala masca.

Cafea si ulei de masline

Daca aveti pielea uscata, cea mai buna masca de fata pentru cafea este cafeaua si uleiul de masline. Uleiul de masline este cunoscut pentru efectele sale de hidratare care pot patrunde adanc in pielea ta. Imbinandu-l cu cafeaua face minuni. Pentru a face aceasta masca de fata, combinati o lingura de ulei de masline si cafea pana cand creati o pasta. Aplicati-l pe fata si pe gat si lasati-l timp de 3 minute. Spalati-l dupa aceea si vedeti diferenta.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *