Search for content, post, videos

Masti faciale pe care le gasesti la tine in bucatarie

Nu exista nimic gresit in a te rasfata din cand in cand, dar nu toata lumea isi permite sa cheltuiasca bani la spa pentru un tratament facial. Vestea buna este ca iti poti face masti faciale care vor elimina impuritatile ce se lipesc de pori asa ca vei putea sa previii aparitia cosurilor sau a iritatiilor pielii.

Cea mai buna parte este ca majoritatea ingredientelor pe care le vei folosi se gasesc in bucatarie. Iata cateva masti pe care le poti incerca.

– Masca faciala cu banana

Banana este una dintre cele mai bune masti faciale pe care le poti folosi pentru a reda finetea naturala a pielii. Are abilitatea de a hidrata tenul uscat pentru a fi fin la atingere. Aceasta este cea mai buna masca faciala ce poate face minuni pentru tenul tau. Pentru inceput, ai nevoie de o banana de marime medie pentru a crea o pasta. Dupa aceea o poti aplica pe fata si gat. Lasa pasta sa actioneze timp de 10-20 de minute, apoi clateste cu apa rece.

– Masca miracol

Daca suferi de roseata cauzata de acnee, aceasta masca este pentru tine. Vei avea nevoie de o lingurita de nucsoara, 2 linguri de miere si o lingurita de scortisoara macinata. Amesteca toate ingredientele pana cand obtii o pasta. Aplic-o pe toata fata si asteapta 30 de minute inainte de a clati cu apa calda.

– Masca faciala cu lapte

Alta masca pe care tenul tau o va iubi este cea cu lapte. Tot ce trebuie sa fai este sa amesteci un sfert de cana de lapte pudra cu apa pana ce obtii o pasta consistenta. Aplica pasta generos pe fata si las-o sa se usuce. Dupa aceea clateste cu apa. Tenul tau va arata si se va simti improspatat si revigorat.

– Masca cu castravete, iaurt si fulgi de ovaz

Tenul tau se cojeste si ai pori mari care sunt vizibili cu ochiul liber? Atunci combinatia de iaurt, castravete si fulgi de ovaz poate rezolva aceasta problema. Amesteca toata ingredientele pana cand obtii o pasta si aplic-o pe fata si gat. Las-o sa actioneze timp de jumatate de ora, apoi clateste cu apa rece.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *