Search for content, post, videos

Masti de fata cu fulgi de ovaz. Cum iti trateaza tenul

Mastile de fata cu fulgi ovaz sunt minunate pentru tenul fiecarei femei, avand in vedere ca, in functie de felul in care sunt preparate, iti trateza tenul pe mai multe planuri.

Cele mai multe masti de fata cu fulgi de ovaz sunt foarte usor de realizat si actioneaza incredibil de pozitiv asupra tenului.

Masti de fata cu fulgi de ovaz:

1. Masca de fata cu fulgi de ovaz care trateaza pielea uscata: se realizeaza din doua linguri de fulgi de ovaz amestecate cu o lingura de miere si una de lapte. Totul se macereaza la blender iar pasta se alica pe fata si se lasa sa actioneze pana cand se usuca. Apoi masca se curata cu apa calda, iar pielea va avea un aspect natural, stralucitor si sanatos.

2. Masca de fata cu fulgi de ovaz pentru a deschide culoarea tenului: se realizeaza din doua linguri de fulgi de ovaz fierti, 2 linguri de lapte si patru linguri de suc de lamai ce se amesteca pana la omogenizare. Masca se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 25 de minute, dupa care se clateste cu apa rece. Acest amestec va face ca tenul tau sa devina mult mai alb, daca masca e folosita de 3 ori pe saptamana.

3. Masca de fata cu ovaz care combate acneea: se realizeaza din 2 linguri de fulgi de ovaz fiert care, dupa ce s-au racit, se aplica direct pe fata. Se lasa sa actioneze timp de 20 de minute, dupa cace fata se pala cu apa calda. Substantele din ovaz vor calma inflamatiile cauzate de acnee iar daca masca este folosita de cel putin 2 ori pe saptamana e posibil sa scapati de acnee cat se poate de repede.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *