Search for content, post, videos

Masca de fata cu zat de cafea si efectul asupra pielii tale

Masca de fata cu zat de cafea este una dintre cele mai usor de realizat masti de fata existente.

In urma studiilor facute de dermatoligi se pare ca zatul de cafea are unele dintre cele mai puternice efecte atunci cand vine vorba de curatarea tenului si totodata e exfolierea acestuia.

Pentru realizarea unei asemenea masti de fata nu aveti nevoie decat de un pliculet de argila si evident zat de cafea. Totul se amesteca cu apa calduta pana cand se obtine o pasta omogena, dupa care se aplica pe fata si se lasa cel putin 15 minute si cel mult 25 de minute.

Masca de fata cu zat de cafea are urmatoarele efecte:

1. Daca tenul tau este uscat, zatul de cafea il va curata, iti va inchide porii si va elimina celulele moarte! Pielea va capata un aspect lucios si fresh.

2. Zatul de cafea curata tenul de impuritati, mai ales in perioada asta, dupa ce iarna si-a spus cuvantul in dieta si sanatatea noastra. Asadar, o ceasca de zat, si un albus de ou este scurbul perfect, fiind aplicat prin masare pe intreaga fata. Dupa ce se maseaza, se lasa sa se usuce si se indeparteaza cu apa calduta.

Masca de fata cu zat de cafea nu este insa indicata pentru femeile care au tenul extrem de uscat, avand in vedere ca are un efect de curatare excesiva a fetei.

 

<

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *