Search for content, post, videos

Masca de fata cu marar te scapa de cosuri. Cum se face

Masca de fata cu marar, un secret al multor cosmeticieni, te scapa de cosuri datorita nutrientilor care se afla in planta minune.

Masca de fata cu marar care te scapa de cosuri este atat de eficienta datorita faptului ca planta constine vitamine, acid salicilic, fier si potasiu, elemente perfecte pentru a trata un ten atacat de acnee si care actioneaza in mod direct asupra cosurilor si a iritatiilor, fiind cu adevarat cicatrizante naturale.

Mai mult decat atat, masca de fata cu marar isi mentine efectul de cicatrizant natural si la cateva zile dupa folosire, actionanad in mod direct inclusiv asupra zonelor unde au fost cosuri vechi care continuasa reapara periodic.

Cum se face masca cu marar care te scapa de cosuri.

Aceasta masca de fata impotriva cosurilor este cat se poate de simplu de realizat. Mai precis, o legatura intreaga de marar se taie cat se poate de marunt si se amesteca cu o lingurita de aloe vera, produs care se poate cumpara.

Solutia se lasa la macerat aproximativ 30 de minute iar apoi se aplica pe fata spalata inainte cu apa calduta si cu sapun.

Masca se lasa sa actioneze timp de 20 de minute iar apoi tenul se curata cu apa rece ca gheata. Pentru efecte maxime, masca de fata cu marar care te scapa decosui poate fi folosita de trei ori pe saptamana. In timp, toate cosurile vor disparea iar cele care apar mereu in acelasi loc vor inceta sa mai fie prezente.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *