Search for content, post, videos

Machiajul semipermanent, trucul care te mentine mereu frumoasa

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi ca dimineata sa te trezesti gata machiata, fara sa mai fie nevoie sa pierzi timp cu fel si fel de trucuri de infrumusetare? Exista o solutie si pentru acest vis: machiajul semipermanent.


Pe ce zone se realizeaza

Ochii, sprancenele sau buzele pot fi evidentiate sau corectate folosind tehnica micropigmentarii. Se folosesc pigmenti naturali, care se introduc in straturile superioare ale pielii.

Conturul sprancenelor. Poti stabili forma perfecta a sprancenelor pentru tine cu acesti coloranti. Stilistii vor realiza, prin calcule matematice, care este tipul de sprancene care te avantajeaza.

Conturul ochilor. Ca sa nu mai fii nevoita sa iti liniezi zi de zi pleoapele, tatuajul lor este o varianta care te va scapa de multe batai de cap. Totul este sa te decizi asupra unui anumit tip de contur si sa stii ca pe acela il vei purta multa vreme de acum incolo.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Irina Monea</cite>

    super!! haideti sa ne tatuam si creierul? oare nu e posibil? daca azi se tatueaza tot, de la buze, ochi sprancene? si noi ca fraierii ascultam tot ce spun niste idioti pe internet!!1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *