Search for content, post, videos

Machiajul portivit in functie de tunsoare, ca sa arati impecabil

Femeile isi asorteaza, deseori, machiajul cu tinuta, dar putine stiu ca trebuie sa tina cont si de coafura atunci cand isi aplica produsele de make-up.

Coafura cu breton
Bretonul a revenit in voga in ultimii ani si pare sa nu mai iasa din trenduri. Make-up artistii atrag insa atentia ca machiajul care se preteaza coafurii cu breton trebuie sa respecte anumite reguli de baza. In primul rand, tenul trebuie uniformizat cu un fond de ten cu acoperire usor mai mare pentru a masca micile roseli ale fetei. Folositi si un baton anticearcan pentru a masca zonele vinetii din jurul ochilor. Bretonul cazand deasupra sau chiar peste ochi, aceasta zona este cea care atrage cele mai multe priviri. Asadar, machiajul pentru coafura cu breton trebuie sa puna accent pe ochii femeii. Daca aveti ochii albastri sau verzi, utilizati farduri cu tonuri calde, pamantii sau farduri in nuante metalice. Daca aveti ochii caprui sau negri, utilizati farduri care sa intre in contrast, nuantele de verde fiind cele care scot cel mai bine in evidenta privirea bruna. In orice caz, nu exagerati cu negrul la ochi, fie ca acesta vine din creion dermatograf, tus sau din rimel, atrage atentia Tamara Palumbo, make-up artist din New York, citat de Womens Health Magazine.

Coafura in trepte

Cea mai scurta treapa a acestei tunsori se situeaza undeva la mijlocul fetei, creand impresia ca pometi sunt usor mai ridicati. Din acest motiv, o femeie care are o coafura in trepte trebuie sa-si axeze machiajul pe evidentierea obrajilor, folosind un blush adecvat culorii fetei, dupa ce a uniformizat-o cu un fond de ten.

Coafura baieteasca

Tunsoarea baieteasca, scurta, este destinata femeilor nonconformiste si curajoase. Bretonul in franjuri care acopera usor fruntea scoate in evidenta tocmai aceasta zona, asadar machiajul trebuie sa scoata in evidenta ochii.

Coafura bob mediu

Desi bobul te duce cu gandul la moda anilor trecuti, o astfel de tunsoare pana la nivelul umerilor va poate scoate din anonimat caci ofera o eleganta mai mare, comparativ cu celelalte coafuri. In cazul acestei tunsori, accentul cade pe buze. Asadar, dupa ce ati aplicat uniform fondul de ten si v-ati machiat ochii in tonuri natural, discrete, jucati-va cu toate culorile de ruj care stiti ca va avantajeaza. Nu va limitati la nuante translucide si discrete, indrazniti sa folositi rosu aprins, rosu visiniu, sau rosu reto, dar si culoarea prunei, caci buzele sunt cele care trebuie evidentiate prin machiajul, atunci cand aveti o coafura de lungime medie.

Coafura pentru par lung

E usor mult spus coafura in cazul parului lung, atunci cand este doar usor aranjat cu placa sau cu ondulatorul, dar chiar si in cazul acesta, daca parul nu este lasat absolut liber dupa baie, putem spune ca este coafat. Ce trebuie sa stie femeile care au parul lung? In primul rand, sa-si uniformizeze culoarea tenului si sa-si ascunda cearcanele, caci aceasta lungime iti indreapta privirea catre frunte si catre centrul fetei. Aceste zone trebuie sa fie impecabile, atrage atentia Tamara Palumbo, make-up artist din New York, citat de Womens Health Magazine.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *