Search for content, post, videos

Lotiune tonica astringenta Dermacos

Hamamelis (sau „alunul vrajitoarelor”) este un arbore originar din America de Nord, de la care se folosesc scoarta si frunzele. Acestea din urma contin tanini, care le ofera un puternic efect astringent si antiseptic, flavonoide, care sunt antiinflamatoare si tonice capilare, si vitamina P, cu rol important in problemele hemoragice.

Hamamelisul a devenit cunoscut datorita faptului ca vindeca o serie de probleme ale pielii, cum ar fi: plagile, mancarimile, eczemele, ulcerul varicos etc. De asemenea, s-au remarcat efecte pozitive in cazul ochilor inflamati, asupra pielii arse de soare, dar si in cazul tenului gras si acneic.

Un produs benefic pentru tenul acneic gras si mixt este Lotiunea tonica astringenta Dermacos. Pe langa continutul de hamamelis, lotiunea are ca ingrediente active extractul de turba, Zinc-PCA, particule de jojoba, extractul de alove vera si extractul de salcie.

Utilizata zilnic, dimineata si seara, lotiunea purifica, improspateaza si tonifica pielea, indeparteaza excesul de grasimi de pe suprafata pielii si regleaza activitatea glandelor sebacee.

0011-Dermacos-Antiacnee-Lotiune-Tonica-01-1000x1000

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *