Search for content, post, videos

Iti doresti sa ai par frumos si sanatos?

Adeseori, parul frumos este motiv de mandrie pentru majoritatea femeilor. Frumusetea si sanatatea parului sunt elemente esentiale pentru ca tu sa arati bine si sa te simiti admirata. Pentru că frumusețea înseamnă stare de bine si sanatate, laboratoarele VivaNatura au creat o gamă de produse pentru îngrijirea părului pe baza de ingrediente naturale, eficiente și din materii prime de cea mai bună calitate.

Fiind în proporție de 96-98,5% naturale, uleiurile pe care le conțin șampoanele, cremele și balsamurile VivaNatura sunt procesate la rece, astfel ca vitaminele, mineralele și antioxidanții rămân activi. Uleiurile naturale, de ricin, argan sau măsline, extractele din plante precum gălbenele, mușețel, aloe sunt doar câteva din ingredientele ce acționează sinergic pentru ca părul să devină mătăsos, cu volum și plin de viață.

Gama pentru îngrijirea părului de laVivaNatura contine:

Balsam de păr cu aloe și tătăneasă: are efect regenerant, tonic și nutritiv

Cremă cu extracte natural și petrol: împotriva căderii părului, revitalizează rădăcina și firul de păr

Mască de păr cu ginseng și argan: pentru refacerea și fortifierea firului de păr

Șampon antimătreață cu rozmarin și ulei de tea-tree: rol antimicotic și antiseptic

Șampon pentru păr normal și gras cu lămâie și argan: înlătură sebumul fără a usca părul

Șampon pentru păr uscat cu aloe și brusture: oferă hidratarea optimă

 

White Product for Cream or gel Cosmetic

 

White Product for Cream or gel Cosmetic

Potrivite oricărui tip de păr, produsele VivaNatura fortifică podoaba capilară tocmai datorită lipsei de substanțe toxice. Indiferent de caracteristicile părului – drept sau ondulat, rar sau des, subțire sau uscat, extractele natural și vitaminele din componență vor acționa in mod eficenta stimulând regenerarea celulară.
VivaNatura – eficient, natural, românesc!
Mai multe detalii despre îngrijirea naturală a părului găsiți pe www.vivanatura.ro

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Maya Miller</cite>

    În toate domeniile vieţii avem una din două: ori argumente, ori rezultate; ori motive, ori experienţe; ori teorii, ori succese. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *