Search for content, post, videos

Intre mit si adevar. Tot ce trebuie sa stii despre oja semipermanenta!

Oja semipermanenta este tot mai folosita de multe doamne si domnisoare. Acest tip de oja este un hibrid, o combinatie intre oja normala si gel.

Compozitia ojei semipermanente se aseamana foarte mult cu cea a ojei normale, insa are un plus de stralucire si o textura mult mai rezistenta, imitand astfel gelul.

Oja semipermanenta este sanatoasa si accesibila din punct de vedere financiar.

Procesul de aplicare a ojei semipermanente este unul mai complex si pentru asta ai nevoie de o lampa UV. Pentru o astfel de manichiura iti recomandam sa mergi la salon, insa, daca ai aparatura necesara iti poti face unghiile cu oja semipermanenta si la tine acasa.

Avantajul ojei semipermanente este ca rezista pana la 2-3 saptamani, protejeaza unghia naturala, fiind indicata mai ales pentru persoanele cu unghii casante si cu tendinte de exfoliere.

In comparatie cu gelul, oja semipermanenta este mai putin costisitoare si se aplica si intr-un timp mult mai scurt. Durata maxima fiid de aproximativ 45 de minute, in timp ce o manichiura cu gel poate ajunge chiar pana la 2 ore.

Intre mit si realitatea! Ce este adevarat si ce nu atunci cand vorbim despre oja semipermanenta
– Adevar! Oja semipermanenta rezista mai mult. Asa cum am spus si mai sus, asta este unul dintre motivele pentru care isi merita toti banii. Oja semi poate rezista pana la 9 saptamani, in functie de calitate si cat de multa treaba faci prin casa. In general arata impecabil pana la 2-3 saptamani, dar ea poate rezista mult mai mult.

– Mit! Expunera la razele UV produse de lampa duce la cancer – O expunere scurta la lampa UV nu poate duce la cancer. Lampile UV din saloanele profesionale sunt de o buna calitate si nu prezinta riscuri. Insa, pentru a sta linistite puteti sa folositi manusi speciale de protectie sau crema cu protectie solara.

Expunerea cateva minute la soare este mult mai nociva decat expunerea la lampa UV.
– Mit! Oja semipermanenta se indeparteaza prin pilire – Oja semi se indeparteaza cu ajutorul unui dizolvant. Se aplica dizolvant pe o discheta demachianta si se pune pe unghie. Se lasa sa actioneze vreme de cateva minute apoi oja se va indeparta cu usurinta.

– Mit! Apa afecteaza oja semipermanenta! Apa NU afecteaza oja semipermanenta, unghia naturala poate fi afectata, insa oja nu pateste nimic.

– Mit! Oja semipermanenta imi distruge unghiile – Oja semipermanenta adauga un plus de rezistenta unghiilor tale, le pastreaza sanatoase, albe si rezistente. Daca ai unghiile ingalbenite, casante si se exfolieaza cu usurinta, iti recomandam cu incredere oja semipermanenta.

– Mit! Nu pot aplica oja normala peste cea semipermanenta – Nici acest aspect nu este adevarat. In cazul in care te-ai plictisit de culoarea ojei semi si o schimbi abia peste o saptamana, doua, iti recomandam sa aplici oja normala peste. Manichiura nu va fi afectata, ba din contra, ii vei oferi un plus de prospetime.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *