Search for content, post, videos

Ingrijirea parului cret

Femeile cu parul cret trebuie de multe ori sa acorde mai multa atentie ingrijirii podoabei capilare decat celelalte, din simplul fapt ca parul cret este dispus deteriorarii mai rapide.

De obicei, din cauza faptului ca este foarte des, parul cret are tendinta de uscare, de a capata varfuri despicate si de a produce matreata.

Tocmai de aceea va vom da cateva sfaturi cu privire la metodele elementare de ingrijire ale parului cret.

In primul rand, parul cret trebuie ferit de produsele care contin alcool si trebuie tratat cel putin o data pe saptamana cu o masca hidratanta.

Puteti folosi uleiuri naturale, cum ar fi cel de masline sau jojoba, pe care sa le masati in par. Ulterior acoperiti capul cu o masca de dus si lasati uleiurile sa actioneze pe parcursul noptii. Este foarte important sa faceti acest lucru fara a va spala pe cap inainte, pentru a va asigura ca substantele nutritive din ulei patrund in par.
O alta problema cu care se confrunta des femeile cu parul cret este cea a uscatorului de par. Acest instrument nu ar trebui folosit deloc de femeile cu parul cret pentru ca nu va face decat sa ii dea volul excesiv parului. Incercati pe cat posibil sa lasati parul sa se usuce de la sine si daca sunteti pe graba, folositi un uscator de par la treapta cea mai mica de suflu. Caldura se sufla in sus, in sensul cresteriiparului.

Foloseste peria de par

In ciuda faptului ca se spune ca perierea parului duce la caderea acestuia, este chiar indicat sava periati parul usor cel putin doua minute in fiecare seara. Este important sa folositi insa o perie de par natural care sa nu va rupa firele de par ci doar sa le descurce.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *