Search for content, post, videos

Îngrijirea naturală a tenului: moft sau necesitate?

Într-o societate a poluării, organismul ne este expus zilnic la tot felul de elemente și materii toxice, iar prima care intră în contact cu acestea este pielea, căreia i se deteriorează stratul acid protector și care trebuie refăcut cu ajutorul produselor de îngrijire.

Substanțele pe care le aplicăm pe ten și piele sunt la fel de importante ca cele pe care le introducem în organism prin alimentație, însă tot mai multe femei se conving de efectele nocive ale ingredientelor chimice din produsele cosmetice.

Majoritatea produselor de îngrijire aflate în comerț sunt mult prea nocive pentru ten și în loc să rezolve problemele pielii, mai mult o irită. Din fericire, natura ne oferă alternative mult mai benefice și mai sănătoase: plante, rădăcini, flori și ierburi, care, folosite eficient în dozajul și combinațiile care trebuie,  furnizează pielii vitamine, enzime  și compuși biologic activi.

Dorința femeilor de a opta pentru o abordare mai naturistă a îngrijirii pielii a fost atent analizată de către Vivanatura și astfel au fost create mai multe produse naturale. Destinate unei îngrijiri zilnice, gama de produse pentru îngrijirea tenului de la Vivanatura este bazată pe uleiuri esențiale presate la rece și substanțe active din plante, cu multiple efecte benefice.

Uleiurile naturale şi extractele din plante au o compatibilitate mare cu pielea, iar prin procesarea la rece,  vitaminele, mineralele, enzimele, acizii graşi esenţiali, antioxidanţii rămân activi. În proporție de 98-100% naturale, produsele pentru îngrijirea tenului de la Vivanatura au efecte profunde de  regenerare, antiaging, antioxidante, hidratante și NU conțin parabeni.

Fabricate cu drag în România, prin tehnologie proprie, folosind rețete inspirate din remediile tradiționale românești, Vivanatura a creat:

Masca de față este un produs 100% natural, care are în compoziție argilă activă, uleiuri naturale de jojoba și palmier, extract de lavandă, tea tree și trandafiri. Această formulă are un rol puternic de revigorare și hrănire, curăță porii în profunzime, previne apariția acneei.

Crema demachianta Demachiant 150ml

Cremă demachiantă ”fără lacrimi” este un produs natural, constituit din uleiuri esențiale presate la rece, substanțe active din plante și argint coloidal. Curăță delicat pielea, fără să o usuce, fiind tolerată de toate tipurile de ten, are o acțiune blândă asupra pielii, nu irită, este foarte hidratantă și nu produce acel disconfort obișnuit de usturime a ochilor.

Cremă de față cu aur și argint în proporție de 98% naturală este recomandată atât tenului normal, cât și celui sensibil, are efect de hidratare și regenerare a epidermei, tonifiază pielea şi stimulează sinteza de collagen, reduce pierderea apei din epidermă și oferă o senzație de catifelare și tonifiere.

Cremă antiacneică cu argilă activă și propolis este un remediu 100% natural în tratarea acneei. Podusul este foarte eficient datorită conținutului de substanțe active din plante, lavandă, gălbenele, aloe vera, uleiul de tea tree, argilă și propolis. Aceste ingredientele au un puternic rol antibacterian, antimicotic, antifungic, dezinfectant.

Produsele se pot găsi în plafare și farmacii partenere, precum și pe www.vivanatura.ro

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *