Search for content, post, videos

Ingredientul minune care te scapa de pungile de sub ochi

Pentru a scapa de pungile de sub ochi cu ajutorul unei metode simple ai nevoie doar de un singur ingredient pe care cu siguranta il ai in bucatarie. Afla de mai jos despre ce este vorba.

Sarea este ingredientul din bucatarie care te ajuta sa scapi de pungile de sub ochi. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci doua lingurite de sare cu un sfert de ceasca de apa calduta. Amesteca bine, apoi aplica solutia pe zonele cu probleme cu ajutorul dischetelor demachiante sau cu putina vata. Lasa solutia sa actioneze timp de 10 minute apoi poti clati cu apa.

Alte remedii naturale care te scapa de pungile de sub ochi:

– Masati zona din jurul ochilor cu ulei de migdale inainte de a merge la culcare, aceasta va stimula circulatia si va face pielea moale si hidratata dimineata.

– Utilizati un spray cu apa de trandafir pe fata dumneavoastra. Depozitati apa de trandafir in recipiente mici pentru a o putea transporta cu usurinta.

– Puneti o punga de ceai rece sub ochi dimineata. Puneti pungile de ceai folosite in frigider peste noapte si folositi-le dimineata. Ceaiul preferat este ceaiul verde si de musetel.

– Aplicati tampoane de bumbac inmuiate in apa racita cu gheata, deasupra ochilor, pentru a diminua umflarea si pentru a usura ochii obositi.

– Un simplu truc de machiaj, aplicati un fard stralucitor in mijlocul pleoapelor pentru a crea un ochi mai ‘treaz’ si mai stralucitor.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *