Search for content, post, videos

Imprieteneste-te cu camara ta si vezi ce remedii naturiste poti folosi pentru a scapa de cosuri

Apar intodeauna in cele mai nepotrivite momente – inainte de prima intalnire, cu o zi inainte de interviul pentru job-ul mult-visat sau inainte de a merge la o petrecere pe care o asteptai de multa vreme.

Vorbim despre nesuferitele cosuri, care ne creeaza tuturor neplaceri estetice, indiferent de varsta. Ei bine, inainte sa dai fuga la o farmacie pentru a cauta cine stie ce tratament costisitor, afla ca remediile se gasesc cu usurinta in camara ta. Iata cateva dintre acestea.

Mierea naturala de albine – face minuni pentru tenul tau; datorita proprietatilor sale antioxidante si antibacteriene, mierea te ajuta sa scapi imediat de cosuri. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici putina miere direct pe zona/zonele afectata si sa lasi sa actioneze cam o ora. Masca de miere se utilizeaza de trei ori pe saptamana pentru cele mai bune rezultate.

Sucul de lamaie – este unul dintre cele mai bune remedii ce te ajuta sa scapi de cosuri; cu ajutorul acidului sau natural si al proprietatilor antioxidante sucul de lamaie are rolul de a indeparta celulele moarte de pe suprafata pielii. Aplica comprese cu suc de lamaie direct pe zonele afectate.

CONTINUAREA PE GHID-CULINAR.RO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *