Search for content, post, videos

Iata ce sa eviti ca sa devii o doamna adevarat

Unii oameni considera ca regulile de eticheta sunt depasite si vechi. Cu toate acestea, manierele nu ies niciodata din stil. Daca doriti sa fiti luati in serios, ar trebui sa stiti ca exista lucruri care va pot distruge imaginea de doamna adevarata.

Noi am venit cu o lista de greseli tipice de eticheta pe care o adevarata doamna nu le-ar fi facut niciodata. Tineti minte, si veti face intotdeauna o prima impresie grozava.

1. Gentile fake de proasta calitate

Nu trebuie sa-ti cheltuiti toti banii pe genti de designer ridicol de scumpe. Dar daca nu va puteti permite, cumpararea unei copii mult mai ieftine nu este o optiune. O replica, chiar de buna calitate, poate fi usor de observat. Deci, daca intentionati sa distrugeti o prima impresie buna, mergeti cu falsul.

2. Greselile de moda

O adevarata doamna nu va purta niciodata un pulover supradimensionat sau o pereche de pantaloni scurti prea mulati. Ea stie cum sa aleaga hainele potrivite care spun multe despre stilul ei.

Nu va purta niciodata haine largi doar pentru ca sunt confortabile. Imbracamintea ei este aleasa cu gust si fiecare articol din dulapul ei este ales in functie de tipul ei de corp.

3. Cocoasa

O alta regula importanta pentru o doamna este sa aiba o postura regala. Cand te cocoseti, pare ca esti cu adevarat impovarata de ceva.

Imbunatatirea pozitiei dvs. nu este la fel de dificila cum pare la inceput. Includerea exercitiilor regulate in programul dvs. va intari muschii din partea superioara a spatelui si a umerilor si va va imbunatati postura.

4. Nu te ingrijesti cum trebuie

O adevarata doamna are grija de ea insasi. Ea iubeste sportul, mentine o dieta sanatoasa, acorda atentie ingrijirii pielii si consulta specialisti daca este necesar.

Asta inseamna ca este in forma, are o piele stralucitoare, un par si unghii sanatoase.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *