Search for content, post, videos

Frumusete pe muchie de cutit. Cele mai intalnite operatii estetice, la femei

Foarte multe femei se confrunta cu complexe care mai de care. Unele femei ajung sa se izoleze, sa dezvolte teama de a se mai privi in oglinda, ajung sa isi piarda respectul de sine, lucru ce din nefericire de cele mai multe ori duce la depresii grave, sau chiar la sinucideri.

Din fericire tehnologia a evoluat, noi am evoluat, lumea toata e evoluat si exista fel si fel de lucruri pe care le poti modifica fara nici o problema.

Deja foarte controversat, subiectul operatiilor estetice este din ce in ce mai dezvoltat. Tot mai multe doamne si domnisoare apeleaza la operatiile estetice pentru a corecta lucruri pe care vor sa le schimbe la ele, lucruri care le creau un complex.

De exemplu femeile care nu au fost inzestrate de catre mama natura cu sani mari, voluptosi, frumosi, rotunzi, apeleaza cu usurinta la implantul mamar cu silicon. Sau chiar dupa o nastere sau doua, sanii evident au de suferit si o femeie poate apela la aceasta operatie inainte de a dezvolta un complex bolnavicios din cauza acestei situatii.

Rinoplastia este o alta operatie din sfera esteticului la care tot mai multe doamne si domnisoare apeleaza cu incredere. Daca nasul are un aspect inestetic, sau pur si simplu il doresti mai rotunjit, mai alungit, etc., acestea apeleaza cu foarte mare incredere la aceasta alternativa.

Implantul fesier este o alta metoda chirurgicala din sfera esteticului la care femeile apeleaza cu foarte mare incredere. Femeile care nu au fost inzestrate cu un fundulet bombat, plin, ca cel al braziliencelor pot rezolva cu foarte mare usurinta aceasta problema din bisturiu.

Lumea a evoluat si operatiile estetice nu mai sunt demult un subiect taboo. Din fericire sau din pacate tot mai multe cauta sa-si resolve problemele de natura fizica cu ajutorul medicului estetician.

Totusi aceste lucruri au si o parte pozitiva, deoarece tot mai multe femei cauta sa scape de complexele care le macina astfel recuperandu-si increderea in sine de mult pierduta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *