Search for content, post, videos

FOTO Tatuaje pe care femeile nu ar trebui niciodata sa si le faca

Arta body painting-ului este din ce in ce mai raspandita si exista modele de tatuaje care se potrivesc minunat cu corpul unei femei.

Acest tip de tatuaj este de fapt destul de greu de realizat din cauza faptului ca fizicul unei femei este in continua schimbare pe parcursul vietii. Cu toate acestea, Lyla.ro v-a prezentat modele de cele mai frumoase tatuaje pentru femei pe care le puteti realiza pe corpul vostru, daca va pasioneaza acest lucru.

In cele ce urmeaza insa va vom da cateva exemple de tatuaje pe care NU ar trebui sa le puneti niciodata pe pielea voastra! Motivul pentru care nu ar trebui sa faceti asa ceva niciodata este cat se poate de simplu: sunt de-a dreptul neinspirate si dezgustatoare! Si mai presus de acest lucru, sunt permanente.

Potrivit celor mai cunoscut artisti de tatuaje din lume, femeile nu ar trebui niciodata sa isi tauteje unele zone ale corpului. Cele mai importante zone ale corpului care nu trebue tatuate sunt, evident, sanii si fundul. Motivul? Simplu: sunt primele parti ale corpului unei femei care sufera modificari majore in viata, adica sunt primele parti ale corpului care … se lasa.

Modele tatuaje femei

In cele ce urmeaza va propunem sa vedeti cateva exemple de tatuaje pe care nu ar trebui sa vi le faceti NICIODATA!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *