Search for content, post, videos

FOTO Starurile de la Hollywod care nu imbatranesc niciodata

Exista femei care imbatranesc frumos, dar se pare ca la Hollywood femeile nu imbatranesc deloc. Marturie stau Halle Berry, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow si multe altele. Pe chipurile starurilor feminine din Cetatea Filmului nu par sa fi trecut cei zece sau 20 de ani in care au devenit celebri.

Halle Berry arata la 45 de ani (dreapta) ca la 29 de ani (stanga)

Halle Berry

Cei 11 ani diferenta intre 32 de ani (stanga) si 43 de ani (dreapta), care are in prezent Jennifer Aniston,  sunt aproape invizibili pe chipul actritei
Jennifer Aniston

Madonna nu face parte din randurile actritelor de la Hollywood, dar talentul pe care l-a demonstrat decenii intregi la rand i-au pus la picioare titlul Regina Pop a lumii. Din aceasta pozitie, Madonna a refuzat sa decada. Si astazi, ea se bucura de aproape acelasi succes pe care l-a avut acum 20 de ani, dar  si de acelasi chip. Solista in varsta de 54 de ani (dreapta) arata aproape la fel ca la 30 (stanga).
Madonna

Veterana actrita de origine britanica, Joan Collins, nu-si tradeaza varsta de 79 de ani (dreapta), aratand la fel ca la 63 de ani (stanga).

Joan Collins

Actrita si solista Jennifer Lopez, la 43 de ani (dreapta), are un aspect mai matur, mai atent lucrat atat fizic, cat si din punctul de vedere al alimentatiei, reusind astfel sa arate poate chiar o idee mai bine decat in urma cu zece ani (stanga).

Jennifer Lopez

Shakespeare s-ar reindragosti de Gwyneth Paltrow (40 de ani, dreapta), caci arata aproape la fel ca acum 14 ani, cand a fost lansata pelicula britanica Shakespeare in Love (1998), in care actrita a jucat rolul unei tinere care s-a dat drept barbat pentru a juca intr-o piesa scrisa de renumitul scriitor britanic.

Dupa ce Shakespeare (personajul) i-a descoperit adevarata identitate, el s-a indragostit irecuperabil de Gwyneth, care avea doar 26 de ani (stanga) cand a jucat in pelicula.
Gwyneth Paltrow

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *