Search for content, post, videos

FOTO Modele de unghii atat de lungi, ca te vor lasa masca!

Multe dintre noi ne facem deseori griji in privinta manichiurii, pe buna dreptate, insa exista, la nivel mondial, o serie de femei care efectiv numai la asta se gandesc.

In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva exemple de femei care si-au lasat unghiile sa creasca atat de mult incat unele dintre ele au ajuns in cartea recordurilor, avand in vedere ca unghiile lor au depasit mult lungimea de 1,5 metri.

Daca privim cu atentie imaginile de mai jos, pe langa faptul ca ne putem amuza copios pe seama felului in care arata astfel de unghii, nu putem sa nu ne intrebam cum reusesc sa-si faca manichiura?

Calatoriile, secretul imbunatatirii vietii sexuale

Si mai curios este ca unghiile lor nu se rup si ca sunt foarte sanatoase, dupa cum afirma multe dintre ele. Se pare ca una dintre conditiile de baza pentru a avea unghii puternice si sanatoase este in primul rand o alimentatie corecta si, spre surprinderea multora, lipsa fumatului.

Cu toate acestea, pentru majoritatea dintre noi ar fi greu sa ne imaginam cum am arata cu astfel de „podoabe”. Din cate am aflat noi insa, nu exista nicio femeie din Romania care sa fi intrat in cartea recordurilor pentru lungimea unghiilor.

VIDEO Asa realizezi manichiura fluture

VIDEOCLIP EXPLICATIV Cum sa-ti pictezi ursuleti panda pe unghii

Asa ca va lasam sa va minunati de imaginile de mai jos si va propunem sa va ganditi daca ati fi in stare sau daca programul vostru zilnic v-ar permite sa va lasati unghiile sa creasca atat de mult. Daca da, ati face asa ceva cu corpul vostru?

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *