Search for content, post, videos

FOTO Cum sa-ti aranjezi parul cand nu ai apucat sa te speli pe cap

Toate femeile se confrunta cu aceasta problema: nu au avut timp sa se spele pe cap si trebuie sa arate prezentabil, insa parul lor nu “coopereaza” cu ele. In astfel de momente, poti apela la o coafura “de urgenta” care mascheaza parul usor ingrasat.

 

Este vorba de o impletitura din doua suvite care poate fi realizata atat pe par de lungime medie, cat si pe par lung. Ai nevoie de cateva elastice subtiri si mici si de ace de coc.

 

1. Incepe prin a-ti face o carare pe mijloc pana la ceafa, desfacandu-ti parul in doua ca si cand ai vrea sa-ti faci doua cozi.

 

2. Apoi desparte-ti parul din spate, printr-o linie trasa din crestet pana la ureche, astfel incat sa obtii patru sectiuni egale de par.

 

3. Ia fiecare sectiune de par si prinde-o intr-o coada de cal.

 

4. Desparte o coada de cal in doua parti egala si rasuceste suvitele, pana obtii o coada impletita in doua. Prinde varfurile cu elastice mici si discrete cromatic, de preferinta de aceeasi nuanta cu parul.

impletitura coafura1-4

 

5. Repeta aceeasi operatiune cu toate cele patru cozi, pana obtii patru impletituri separate.

 

6. Incepe prin a-ti infasura cozile impletite in jurul capului, pentru a obtine un fel de “coronita” de par, prinzand cozile de restul parului cu ace de coc.

 

7. Dupa ce te-ai asigurat ca cele patru cozi sunt bine fixate, trage usor de suprafata lor, putin cate putin, pentru oferi volum impletiturii. Aplica fixativ la final pentru ca aceasta coafura sa te tina toata ziua.

 impletitura coafura5-7

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *