Search for content, post, videos

Fii frumoasa in timpul si dupa sarcina ta, doar cu Elasti-Q

De ce ai nevoie de o crema de corp impotriva striurilor

• În timpul sarcinii, în special pielea unui abdomen în continuă creştere este sub o tensiune mare.

• Pielea este întinsă la maxim şi, prin urmare, necesită îngrijire atentă.

• Vergeturile apar la femei, în special la nivelul coapselor, sânilor, şoldurilor şi feselor.

• Ele pot sa apara si in afara sarcinii, mai ales la sportive, adolescente si la persoanele care cresc in greutate.

• Vergeturile afecteaza aproximativ 80% din viitoarele mamici.

• La femeile însărcinate, vergeturile apar frecvent la nivelul abdomenului inferior, în ultimul trimestru de sarcină.

• La bărbaţi, vergeturile apar în special la cei care fac sporturi care deformează constituţia corpului, cum ar fi ridicarea de greutăţi, sau la bărbaţii care folosesc medicamente ce conţin steroizi anabolizanţi.

• Aspectul vergeturilor constă în linii fine pe suprafaţa corpului care apar în urma ruperii ţesuturilor subcutanate datorită creşterii rapide sau a distensiei marcate a ţesutului.

•Acestea apar când ţesuturile situate sub epiderm (piele), respectiv ţesutul conjunctiv format în mare parte din colagen, sunt tracţionate .

• Comparativ cu epidermul (stratul superficial al pielii) care este un ţesut foarte elastic în momentul întinderii, colagenul nu este rezistent şi se distruge, astfel că ruperea fibrelor de colagen determină cicatrici fine numite vergeturi, care constituie cea mai frecventă afecţiune la nivelul pielii.

• Exista două tipuri de vergeturi: roşii şi albe. Cele mature, mai vechi sunt de culoare alb sidefiu,în timp ce vergeturile recente sunt roşiatice sau purpurii.

Prevenirea aparitiei vergeturilor

• Dieta sanatoasa si variata. Multe fructe si legume, bogate in vitamina C si E, zinc si siliciu.

• Hidratarea organismului prin consum ridicat de apa

• Hidratarea si hranirea pielii cu ELASTI-Q -.crema de inalta calitate impotriva vergeturilor

Atuurile Cremei Elasti-Q

Formula de calitate Elvetiana cu un Complex eficient 4 in 1 impotriva striurilor asigură cea mai bună protecţie a pielii împotriva striurilor şi a vergeturilor.

Pielea este cu adevărat frumoasă şi catifelată. Intră în piele uşor, are o formulă de hrănire a dermei şi ajută la hidratarea pielii și la întinerirea acesteia. Mirosul cremei este discret şi plăcut.

Avantajul Consumatorului: Efficient 4 in 1 anti-striae complex

Acidul Hyaluronic aduce fermitatea şi volumul necesare structurii pielii, captează si menţine apa şi stimulează dezvoltarea celulelor pielii, controlând creşterea fibrelor elastic.

Elastina ajută la menţinerea elasticităţii şi flexibilităţii pielii la variaţiile bruşte de greutate corporală.

D-panthenol asigură hidratarea pielii, stimulează activitatea celulelor pielii, are o funcţie antiseptică, are grijă de pielea sensibilă şi deshidratată

Vitamina E – tocopherolare o funcţie antioxidantă, protejează celulele pielii de îmbătrânire.

Referinte farmaceutice:

Conţine acid hialuronic, colagen hidrolizat, pantenol şi tocoferol, care poate repara pielea repede, atunci când este vătămată. Elasti-Q Original utilizează stimulatorii biologici ai factorilor de creştere ai pielii propriului corp pentru a elimina vergeturile (striae gravidarum). Aceştia dizolvă celulele de colagen vătămate ale pielii, declanşează reînnoirea colagenului şi a elastinei şi producerea de glicozaminolicani (GAG) şi proteoglicani (în special acid hialuronic) din interiorul straturilor profunde ale pielii. Elastina hidrolizată este produsă prin hidroliză enzimatică şi, prin urmare, este bogată în polipeptide care penetrează uşor derma, putând reface elasticitatea pielii. Elastina hidrolizată acţionează asupra fibrelor care susţin derma, fapt care îi conferă un efect de întindere.

Importator pentru Romania :

AKACIA PHARMA Romania

www.elasti-q.ro

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *