Search for content, post, videos

VIDEO Exercitii de doar câteva minute pe zi, pentru tonifierea sanilor

Un bust frumos cere sani tonifiati si fermi, indiferent de marimea lor. Cel mai bun sport pentru a imbuntati aspectul sanilor este inotul, dar si o serie de exercitii care te vor ajuta sa-ti antrenezi muchii pectorali.

Insa, exista o serie de trucuri pe care le putem aborda pentru a evita sa ajungem cu sanii lasati, la varste destul de mici.

In primul rand, este indicat sa facem dusuri cu apa rece. Apa rece tonifiaza pilea si ajuta la mentinerea fermitatii sanilor. Este indicat sa nu facem bai fierbinti prea des pentru ca astfel pielea de pe sani se va molesi.

In al doilea rand, este foarte important sa stim sa alegem sutienul potrivit. Cele mai bune sutiene care nu zdrobesc sanii sunt cele fara balene. Sutienele pushup, care apasa bustul, trebuie evitate pentru ca strica consistenta sanilor. Cel mai important insa, este sa alegem sutienele pe masura potrivita.

Postura este din nou un lucru foarte important pentru a ne asigura ca vom acea un decolteu frumos pe tot parcursul vietii. Daca nu suntem obisnuite sa stam cu spatele drept, atunci sanii nostri vor avea tendinta sa se alungeasca si sa devina moi.
Totodata, este foare important sa nu ne expunem timp indelungat la soare. Razele soarelui actioneaza brutal asupra pielii sensibile de pe sani si aceasta se usuca pierzandu-si din elasticitate.

Si nu in ultimul rand, este important sa nu exageram cu sportul. Sportul in exces poate duce la umplerea tesutului adipos mamar cu tesut muscular, lucru care duce inevitabil la inmuierea varfurilor sanilor. Poti face o serie de exercitii pentru cresterea sanilor, care sa-i tonifieze si sa-i faca sa fie mai fermi sau sa repeti zilnic exercitiile de tonifiere din clipul de mai jos!

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *