Search for content, post, videos

Exercitii pentru picioare sexy si tonifiate

Daca vrei sa ai picioare pentru mini-fustite, atunci e necesar sa depui un pic de efort fizic. Rezultatele vor fi insa pe masura, iar tu te vei simti minunat cand vei vedea ce bine arati in fusta pe care nu ai mai purtat-o de vara trecuta!

 

Pozitia de razboinic

Stai cu picioarele lipite. Ridică încet piciorul stâng și apleacă capul în față. In momentul in care formezi o linie orizontala mentine pozitia pentru cel putin un minut. Retrage piciorul si aliniaza-te vertical. Acum repeta cu dreptul aceeasi miscare. Cel putin 15 minute pe zi cu acest exercitiu iti va aduce in mai putin de o luna picioare mai tonifiate.

 

Miscare skater-ului

Fa un pas mare in spate cu piciorul stang, apoi muta in fata piciorul drept astfel incat sa se gaseasca in diagonala cu celalalt. Misca-ti acum mainile in raport cu piciorul din fata si incearca sa mentii pozitia pentru cel putin 30 de secunde. Repeta miscarea alternand piciorul din spate de cel putin 3 ori!

 

Piciorul suspendat

Sunt sigura ca stai pe un scaun acum. Ridica-te! Statul pe scaun mai mult de 3 ore pe zi e egal cu 10 tigari fumate! Foloseste scaunul pentru a-ti tonifia picioarele! Intoarce scaunul cu fata la tine si pune talpa pe scaun cu varful in sus. Ridica apoi piciorul cat de sus poti incet. Coboara-l la fel de incet. E recomandat sa incepi cu piciorul stang. Fa acest exercitiu de cel putin 5-6 ori pe zi sau macar 15 minute.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *