Search for content, post, videos

Doar 3% din romance se considera frumoase

Doar 3% din romance se considera frumoase iar 2% – atragatoare, arata un studiu efectuat la nivel mondial de compania americana AARP International, intitulat The Real Truth About Beauty.

Cercetarea a fost elaborata la comanda Dove si a vizat 6.400 de femei cu varsta cuprinsa între 18 si 64 de ani, originare din 20 de tari.

Desi frumusetea romancelor este cunoscuta chiar si în strainatate, studiul arata ca perceptia femeilor din Romania despre propriul aspect este una negativa.

Doar 3% din romance se considera frumoase, 59% nu pot spune ca sunt frumoase, iar 2% se considera atragatoare. Totodata, 78% se declara cel mai aprig critic al felului cum arata, clasandu-se pe locul întai în topul global. 

Un procent mai ridicat – 95% – considera ca fiecare femeie are ceva frumos si poate fi frumoasa la orice varsta. 50% din conationale se mandresc cu ochii lor, 27% cu zambetul si 26% cu parul.

Totodata, potrivit studiului “The Real Truth About Beauty”, doar 13% din romance sunt mandre de felul în care arata pielea lor, comparativ cu media globala de 26%. În topul clasamentului privind aprecierea pe care o au fata de propria piele s-au clasat femeile din Indonezia. Ele au raspuns în proportie de 82% ca aceasta este cel mai frumos atribut al lor.

Nefiind atat de mandre de aspectul exterior, 52% din conationale considera ca frumusetea vine din interior. La nivel global, femeile sustin în proportie de 32% ca frumusetea provine din interior, minimul fiind atins în Italia cu 18%.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *